Het ontwikkelen gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Hoe verloopt
het proces van
het maken van
een website?

Werkwijze

4 fases

We hechten veel belang aan duidelijke afspraken en goede communicatie.

werkwijze fases karin de wit design

Fase 1

Allereerst vindt er een oriënterend gesprek plaats ter inventarisatie van uw wensen.

Fase 2

Het vertalen van uw wensen zoals; uitstraling, huisstijl en eventuele communicatieboodschap naar een interactief concept.

Fase 3

Het ontwikkelen van uw website. Tijdens deze fase houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Dit gebeurt middels een concept op de server welke alleen toegankelijk is voor de opdrachtgever. Dit heeft als voordeel dat u de ontwikkelingen kunt volgen en tijdens dit proces eventuele opmerkingen kunt plaatsen.

Fase 4

Testfase. Gedurende de exploitatie van uw website kunnen er misschien nog kleine foutjes naar voren komen, dit is gebruikelijk. Uiteraard worden deze snel en correct aangepast.

Algemeen

In feite is de door beide partijen ondertekende prijsvoorstel een contract. In dit verband verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden. Ondertekening van het contract houdt in, dat u met de voorwaarden van Karin de Wit Design akkoord gaat. Het betekent ook, dat u zich kunt vinden in de werkwijze van Karin de Wit Design.

Onderhoud

Schakel ons in als u uw website snel en goed wilt laten onderhouden.

Uw website is dan altijd up-to-date. Of het nu gaat om (kleine) tekstwijzigingen, het plaatsen van nieuws, een aanbieding, het wijzigen van foto’s of het uitbouwen van uw website; wij zorgen ervoor dat dit snel en soepel verloopt.

U bent slechts 7 stappen verwijderd van uw exclusieve visitekaartje op internet!

Ons streven is om onze werkwijze zeer helder en overzichtelijk te houden, kennen wij naast de vier fases een zevenstappenplan.

Grafisch ontwerp

Wij geven uw boodschap zo vorm, dat u uw doelgroep zo goed mogelijk bereikt. Immers het uiterlijk van uw website bepaald het beeld dat de bezoeker van uw bedrijf krijgt.

Structuur

Het goed en logisch organiseren van content. De behoeften van uw gebruikers, uw bedrijf en de inhoud worden afgestemd op de doelstellingen van uw website.

Onze werkwijze is helder

Wij bouwen graag uw website. Belangrijk is een ontwerp te maken gebaseerd op de doelstellingen die u met uw website heeft. Daarom is onze werkwijze overzichtelijk verdeeld in vier fases.

Sluit uw huidige website nog aan bij
de verwachtingen van doelgroep?

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Content design

Met goed content design is uw boodschap in één oogopslag duidelijk. Van tekst naar content design. Haal het beste uit uw teksten.