Aan het onderhoud van deze website besteden wij de grootst mogelijke zorg.

Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie niet, of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

You may not copy,
reproduce, distribute,
publish, display,
perform, modify
or create derivative
works without permission
of Karin de Wit Design

Disclaimer

Karin de Wit Design draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site van Karin de Wit Design (www.karindewitdesign.nl) verwijst.

De grafische voorstellingen (waaronder lay-outs websites, logo’s, huisstijlen en foto’s), of teksten op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Karin de Wit Design worden nagemaakt, gekopieerd, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Mocht u vragen of verder informatie nodig hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail: info@karindewitdesign.nl

Webdesign

Karin de Wit Design ontwerpt en bouwt van eenvoudige (low-budget) tot premium websites, passend bij uw persoonlijke wensen, huisstijl en doelgroep. Onze werkwijze is helder en overzichtelijk. Stijlvolle en functionele betaalbare websites.

Werkwijze

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Stappenplan

U bent slechts 7 stappen verwijderd van uw exclusieve visitekaartje op internet. Omdat mijn streven is mijn werkwijze zeer helder en overzichtelijk te houden ken ik naast de vier fases een zeven stappenplan.

TESTIMONIALS

Uit de vele projecten die we succesvol hebben mogen uitvoeren, hebben we hieronder een paar reacties verzameld.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Logo bestellen

Bent u op zoek naar een logo ontwerp voor uw website of bedrijf? Gebruik het bestelformulier en ik ga gelijk aan de slag voor u!