Als gebruiker kunt uzelf eenvoudig teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en afbeeldingen plaatsen op uw website.

Eenvoudig uw teksten aanpassen.

Content
Management
Systeem

CMS – Content Management Systeem

Wat is een CMS?

CMS is de afkorting voor Content Management Systeem. Naar het Nederlands wordt dit ook wel vertaald als Content Beheer Systeem.

cms wordpress

Relatief eenvoudig uw website beheren

Een Content Management Systeem is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een website te beheren.

Met een Content Management Systeem kunt u als gebruiker zelf teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op uw website.

Wilt u zelf uw website onderhouden?

CMS van WordPress

WordPress is één van de populairste CMS systemen op dit moment. Steeds meer websites worden geleverd met WordPress.

WordPress handleiding

Wat is WordPress?

WordPress is oorspronkelijk ontworpen als vrije weblog–software

WYSIWYG werkbalk

What You See Is What You Get – Wat Je Ziet Is Wat Je Krijgt

WordPress is oorspronkelijk ontworpen als vrije weblog–software (open-source weblogsoftware) waarmee u kunt bloggen; en dus een weblog kunt bijhouden. Een mogelijkheid tot het plaatsen van berichten waar men (bezoekers weblog) vervolgens op kan reageren. Een weblog kent (over het algemeen) geen statische pagina’s en dat is dan ook het grootste verschil met reguliere websites.

WordPress wordt door een grote groep ontwikkelaars ondersteund en is goed te gebruiken als Content Management Systeem (CMS). WordPress maakt gebruik van de PHP -programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Grafisch ontwerp

Wij geven uw boodschap zo vorm, dat u uw doelgroep zo goed mogelijk bereikt. Immers het uiterlijk van uw website bepaald het beeld dat de bezoeker van uw bedrijf krijgt.

Structuur

Het goed en logisch organiseren van content. De behoeften van uw gebruikers, uw bedrijf en de inhoud worden afgestemd op de doelstellingen van uw website.

Onze werkwijze is helder

Wij bouwen graag uw website. Belangrijk is een ontwerp te maken gebaseerd op de doelstellingen die u met uw website heeft. Daarom is onze werkwijze overzichtelijk verdeeld in vier fases.

Wilt u meer uitleg over onze manier van werken?

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Content design

Met goed content design is uw boodschap in één oogopslag duidelijk. Van tekst naar content design. Haal het beste uit uw teksten.