Grafisch ontwerp: Maak het verschil met een unieke en zichtbare identiteit voor uw onderneming.

Ontdek hoe een goed grafisch ontwerp bijdraagt aan het succes van uw bedrijf en onderscheidt u van uw concurrenten.

Origineel &
onderscheidend

Grafisch ontwerp

Wij staan garant voor heldere en effectieve grafische ontwerpen voor uw bedrijf.

Doordacht en doeltreffend

grafisch ontwerp flyer

Wilt u een uniek design laten ontwerpen?

Een goed grafisch ontwerp is een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. Een zichtbare, unieke identiteit maakt u onderscheidend ten opzichte van uw concurrenten.

Met ontwerpen die opvallen, overtuigen en inspireren brengen we de boodschap effectief onder de aandacht van uw doelgroep.

U kunt bij Karin de Wit Design o.a. terecht voor een complete huisstijlen, professioneel logo’s, posters, brochures, advertenties, (website)banners, social media headers, flyers, PowerPoint presentaties of webdesign.

Volledige huisstijl & social media headers en profielfoto’s

Complete huisstijl en social media headers

grafisch ontwerp Volledige huisstijl en social media headers en profielfotos

Compleet pakket

Webdesign, logo, huisstijl & kaartje

grafisch ontwerp compleet pakket

Header / banner

Logo & website banner

logo en website banner

Webdesign

Karin de Wit Design ontwerpt en bouwt van eenvoudige (low-budget) tot premium websites, passend bij uw persoonlijke wensen, huisstijl en doelgroep. Onze werkwijze is helder en overzichtelijk. Stijlvolle en functionele betaalbare websites.

Structuur

Het goed en logisch organiseren van content. De behoeften van uw gebruikers, uw bedrijf en de inhoud worden afgestemd op de doelstellingen van uw website.

Onze werkwijze is helder

Wij bouwen graag uw website. Belangrijk is een ontwerp te maken gebaseerd op de doelstellingen die u met uw website heeft. Daarom is onze werkwijze overzichtelijk verdeeld in vier fases.

Wilt u meer uitleg over onze manier van werken?

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Logo bestellen

Bent u op zoek naar een logo ontwerp voor uw website of bedrijf? Gebruik het bestelformulier en wij gaan gelijk aan de slag voor u!