WordPress premium theme – child theme

Karin de Wit Design maakt professionele en betaalbare WordPress (child) themes.

Professionele
en betaalbare
WordPress
child themes

Premium theme – child theme

Deze WordPress themes maken wij geheel op maat naar uw wensen.

Hierdoor kunnen wij uw blog, website of webshop betaalbaar leveren. Volledig aansluitend op uw huisstijl inclusief slider(s), parallax onderdelen en stockfoto’s.

premium child theme

Laat nu een WordPress Child theme ontwikkelen!

Er is geen kennis nodig van scripttalen en we zijn altijd 24/7 per e-mail bereikbaar om u te ondersteunen bij al uw vragen. Ook ontvangt u een handige online handleiding met screenshots voor het verdere onderhoud van uw site.

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk WordPress child theme? Neem dan nu contact op!

Maatwerk child theme

Met een child-theme worden alle design oneffenheden aangepast en verbeterd

Bent u zelf aan de slag gegaan met een premium theme van WordpPress en komt u er niet uit?

Wij helpen u graag uit de brand met een maatwerk child theme om zo tot het beoogde resultaat te komen. Met een child theme worden door ons alle design oneffenheden, bugs en eventuele vertalingen aangepast en daar waar nodig verbeterd.

Dit proces kunt u online volgen. Eventuele verbeterpunten kunnen gelijk besproken en/of toegepast worden.

Grafisch ontwerp

Wij geven uw boodschap zo vorm, dat u uw doelgroep zo goed mogelijk bereikt. Immers het uiterlijk van uw website bepaald het beeld dat de bezoeker van uw bedrijf krijgt.

Structuur

Het goed en logisch organiseren van content. De behoeften van uw gebruikers, uw bedrijf en de inhoud worden afgestemd op de doelstellingen van uw website.

Onze werkwijze is helder

Wij bouwen graag uw website. Belangrijk is een ontwerp te maken gebaseerd op de doelstellingen die u met uw website heeft. Daarom is onze werkwijze overzichtelijk verdeeld in vier fases.

Wilt u meer uitleg over onze manier van werken?

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Content design

Met goed content design is uw boodschap in één oogopslag duidelijk. Van tekst naar content design. Haal het beste uit uw teksten.