Voor de perfecte visuele presentatie

De corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Als organisatie wilt
u een imago dat bij u past!

Huisstijl

Professioneel een huisstijl laten maken

Wij geven uw ideeën visueel vorm

huisstijl

Nieuwe huisstijl laten ontwerpen?

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

U toont deze unieke kenmerken door middel van gedrag, communicatie en design.

Tijdens een huisstijltraject dienen deze drie elementen evenveel aandacht te krijgen.

Elementen huisstijltraject

De drie elementen tijdens een huisstijltraject:

 • Design
 • Communicatie
 • Gedrag
huisstijl

Een huisstijl (naam, bedrijfslogo, opmaak, kleur en lettertype) bestaat uit een vijftal elementen namelijk het woordmerk, beeldmerk, typografie, kleur en kenmerkende vormen.

Het is voor uw organisatie van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is.

voorbeeld volledige huisstijl

Hoe gaan wij te werk?

Middels een briefing komen wij alles te weten over uw bedrijf en voorkeuren.

Hebben we genoeg informatie dan begint het ontwerpproces, veelal start dit met het logo. Er worden meerdere concepten bedacht en uitgewerkt. U geeft feedback op het concept wat u het meest aanspreekt.

In overleg en aan de hand van uw feedback wordt het door u gekozen concept verder uitgewerkt. Tijdens dit proces wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen zodat u altijd opmerkingen kunt plaatsen. Samen wordt er naar een definitief resultaat gewerkt dat de basis voor uw huisstijl vormt.

briefing huisstijl

De meest gangbare onderdelen zijn:

 • briefpapier
 • volgpapier
 • visitekaartjes (enkel- of dubbelzijdig)
 • enveloppen

Aanvullende onderdelen kunnen zijn:

 • adressticker
 • offertemap
 • formulieren
 • voor- en achterplatten (cover en achterkant)
 • raam- of gevelbelettering

Webdesign

Karin de Wit Design ontwerpt en bouwt van eenvoudige (low-budget) tot premium websites, passend bij uw persoonlijke wensen, huisstijl en doelgroep. Onze werkwijze is helder en overzichtelijk. Stijlvolle en functionele betaalbare websites.

Structuur

Het goed en logisch organiseren van content. De behoeften van uw gebruikers, uw bedrijf en de inhoud worden afgestemd op de doelstellingen van uw website.

Onze werkwijze is helder

Wij bouwen graag uw website. Belangrijk is een ontwerp te maken gebaseerd op de doelstellingen die u met uw website heeft. Daarom is onze werkwijze overzichtelijk verdeeld in vier fases.

Wilt u meer uitleg over onze manier van werken?

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Logo bestellen

Bent u op zoek naar een logo ontwerp voor uw website of bedrijf? Gebruik het bestelformulier en wij gaan gelijk aan de slag voor u!