Stijlvol , functioneel
& betaalbaar webdesign

Karin de Wit Design ontwerpt en bouwt van eenvoudige (low-budget) tot premium websites, webdesign passend bij uw persoonlijke wensen, huisstijl en doelgroep.

Onze werkwijze is helder en overzichtelijk.

Haal meer
uit uw
website

Webdesign

Sluit uw huidige website nog aan bij
de verwachtingen van doelgroep?

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken.

Hoe presenteert
u zich als bedrijf?

Het is naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

Grafisch ontwerp

Wij geven uw boodschap zo vorm, dat u uw doelgroep zo goed mogelijk bereikt. Immers het uiterlijk van uw website bepaald het beeld dat de bezoeker van uw bedrijf krijgt.

Structuur

Het goed en logisch organiseren van content. De behoeften van uw gebruikers, uw bedrijf en de inhoud worden afgestemd op de doelstellingen van uw website.

Onze werkwijze is helder

Wij bouwen graag uw website. Belangrijk is een ontwerp te maken gebaseerd op de doelstellingen die u met uw website heeft. Daarom is onze werkwijze overzichtelijk verdeeld in vier fases.

Wilt u meer uitleg over onze manier van werken?

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.


RESPONSIVE DESIGN

one site fits all

Wat is responsive

Een responsive website past zich aan naar de beeldschermresolutie die de bezoeker van de website gebruikt.

Vervanging aparte mobiele website

Een aantal jaar geleden investeerden veel bedrijven in een mobiele website om hun klanten ook mobiel een optimale ervaring te bieden. Maar door het groeiend aantal apparaten met een eigen resolutie en afmetingen was één mobiele website niet langer een optimale oplossing.

In plaats van het ontwerpen in vaste afmetingen kwam men tot de conclusie dat het veel praktischer was om te ontwerpen in percentages en andere relatieve eenheden.

responsive website voorbeeld
responsive webdesign

Uw website zelf onderhouden

Een CMS van WordPress is zeer populair.

Wat is een CMS?

CMS is de afkorting voor Content Management Systeem. Naar het Nederlands wordt dit ook wel vertaald als Content Beheer Systeem.

Een Content Management Systeem is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een website te beheren.

Met een Content Management Systeem kunt u als gebruiker zelf teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op uw website.

Wilt u zelf uw website onderhouden?

CMS van WordPress

WordPress is één van de populairste CMS systemen op dit moment.
Steeds meer websites worden geleverd met WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is oorspronkelijk ontworpen als vrije weblog–software (open-source weblogsoftware) waarmee u kunt bloggen; en dus een weblog kunt bijhouden. Een mogelijkheid tot het plaatsen van berichten waar men (bezoekers weblog) vervolgens op kan reageren. Een weblog kent (over het algemeen) geen statische pagina’s en dat is dan ook het grootste verschil met reguliere websites.

WordPress wordt door een grote groep ontwikkelaars ondersteund en is goed te gebruiken als Content Management Systeem (CMS).

WordPress maakt gebruik van de PHP -programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database.

Huisstijl

Als organisatie wilt u een imago dat past bij het beeld dat de organisatie uit moet stralen, de corporate identity beïnvloedt het imago van de organisatie en dus de beeldvorming bij de doelgroepen.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Content design

Met goed content design is uw boodschap in één oogopslag duidelijk. Van tekst naar content design. Haal het beste uit uw teksten.