HET ONTWIKKELEN
VAN UW PRODUCT
GAAT VOLGENS

een heldere werkwijze
bestaande uit 4 fases

WERKWIJZE

parallax layerparallax layerparallax layer

Of het nu gaat om een eenvoudige website of een dynamische interactieve site. Het ontwikkelen van uw product gaat volgens een heldere werkwijze bestaande uit 4 fases.

Fase 1

Allereerst vindt er een oriënterend gesprek plaats ter inventarisatie van uw wensen.

Fase 2

Het vertalen van uw wensen zoals; uitstraling, huisstijl en eventuele communicatieboodschap naar een interactief concept.

Fase 3

Het ontwikkelen van uw website. Tijdens deze fase houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Dit gebeurt middels een concept op de server welke alleen toegankelijk is voor de opdrachtgever. Dit heeft als voordeel dat u de ontwikkelingen kunt volgen en tijdens dit proces eventuele opmerkingen kunt plaatsen.

Fase 4

Testfase. Gedurende de exploitatie van uw website kunnen er misschien nog kleine foutjes naar voren komen, dit is gebruikelijk. Uiteraard worden deze snel en correct aangepast.

Algemeen


In feite is de door beide partijen ondertekende prijsvoorstel een contract. In dit verband verwijzen ik u naar mijn algemene voorwaarden. Ondertekening van het contract houdt in, dat u met de voorwaarden van Karin de Wit Design akkoord gaat. Het betekent ook, dat u zich kunt vinden in de werkwijze van Karin de Wit Design.

Onderhoud


Schakel mij in als u uw website snel en goed wilt laten onderhouden.

Uw website is dan altijd up-to-date. Of het nu gaat om (kleine) tekstwijzigingen, het plaatsen van nieuws, een aanbieding, het wijzigen van foto’s of het uitbouwen van uw website; ik zorg ervoor dat dit snel en soepel verloopt.

U bent slechts 7 stappen verwijderd van uw exclusieve visitekaartje op internet!

Omdat mijn streven is mijn werkwijze zeer helder en overzichtelijk te houden ken ik naast de vier fases een zevenstappenplan.

Meer informatie? Ga nu naar contact!