Pursan

Responsive website met pagebuilder inclusief shop en blog.

Responsive
website

Portfolio Pursan

pursan

Wat ik voor deze klant heb mogen doen:

  • Ontwikkeling responsive website inclusief een Webshop en Blog
  • WordPress CMS
  • Upgrade logo, aanpassen kleuren
  • Onderhoud website

Over Pursan

PurSan is een initiatief van Sandra Dijkman. Tien jaar geleden werd bij haar de chronische darmziekte Van Crohn ontdekt. “Omdat artsen mij niet gezond verklaren, heb ik dat zelf maar gedaan. Daarvoor heb ik wel eerst weer vertrouwen in mijn eigen lichaam moeten krijgen. Ik heb mij aan de buitenkant altijd verzorgd, maar mij voortdurend ook gericht op wat mijn lichaam wél doet, wat ik kan en wie ik ben. Dat gun je een ander ook en daaruit komt mijn motivatie voor PurSan.

” Ik wil mensen helpen in balans te komen en te ontdekken wat hen drijft. Mensen adviseren en begeleiden om in alle opzichten op hun allermooist te zijn. Ik hoop anderen te inspireren hun persoonlijke doelen na te streven. Gezondheid, zelfvertrouwen en er goed verzorgd uitzien dragen bij aan het bereiken van die doelen. ”

Webdesign

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken.

Professioneel logo ontwerp

Bent u op zoek naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo? Wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren!

Content design

Content design is het mooi maken van tekst en beeld zoals organiseren, structureren, opmaken en ontwerpen van visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites.