Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf 1024 655 Karin de Wit Design

Google Mijn Bedrijf

Uw bedrijfsprofiel wordt weergegeven in de Google Zoekresultaten en Google Maps.

Blog

Met een Google Mijn Bedrijf account kunt u de gegevens beheren die Google toont als mensen zoeken naar uw bedrijf.

Uw bedrijfsprofiel wordt weergegeven in de Google Zoekresultaten en Google Maps. Met Google Mijn Bedrijf kunt u eenvoudig uw bedrijfsprofiel maken en updaten.

Waarom belangrijk?

Met een Google Mijn Bedrijf account kunt u de gegevens beheren die Google toont als mensen zoeken naar uw bedrijf. Als u deze informatie goed beheert vergroot u de kans dat uw bedrijf wordt weergegeven in Google. Het geeft u bovendien de mogelijkheid de Google vermelding eenvoudig aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig informatie toevoegen over uw openingstijden, locatie, services en telefoonnummer.

Voorbeeld Google Mijn bedrijf website
Google Business site – Karin de Wit Design

Handige links

Google Mijn Bedrijf aanmelden
Uw bedrijfsvermelding op Google bewerken
Uw bedrijfsvermelding toevoegen of claimen